Rreth Nesh

SH.P.K THERTORE & MISHTORE "GAZI-COM"

Lindi si një biznes i vogel familjarë të cilin e themeloi IBRAHIM MEHMETI në vitin 1981.
Duke parë që ritmet e rritjes së aktivitetit ishin shumë perspektive dhe me tregues mjaftë të kënaqshëm Ekonomike–Financiare, për drejtuesit e këtij biznesi lindi nevoja e zgjerimit të kompanisë nga një shitore e vogël dhe më vonë të shëndrrohet në industri të prodhimit dhe të përpunimit të mishit.
GAZI – COM është e licencuar si e para në vend se dhe posedon 3 diploma në Shtetet e Bashkuara Të Amerikës.

1.UNITED STATE OF AGRICULTURE (CERTIFICATE OF ACHIEVEMENT) from thad cochran (United States Senator)
2. THE NORMAN E. BORLAUG INSTITUTE FOR INTERNATIONAL AGRICULTURE THE TEXAS A&M UNIVERSITY SYSTEM. Has conferred upon GAZI-COM this certificate of satisfactory completion of the program (Meat procesing / food safety practices and technologies).
3. CERTIFICATE OF PARTICIPATION presented to GAZI-COM for attending and completing the developing and implementing HACCP PLANS for the meat industry course. (KERRI B. HARRIS) DEPARTMENT OF ANIMAL SCIENCE.

Me angazhimin dhe punën e palodhshme të drejtuesve dhe stafit të kompanisë me hapa shumë të shpejtië arrinë që të jetë ndër kompanitë më konkurruese në Kosovë. Kualiteti dhe mishi i freskët janë ndër faktorët kryesorë të kësaj kompanie që bëjnë të mundur të kenë klientelën më të sigurtë dhe më të fortë në vend.
Kompania vazhdon punën me hapa të sigurtë ku tani posedon thertore me sasi të konsiderueshme të prodhimit të mishit dhe me dy qendra të shitjes me pakicë në qytetin e Gjilanit.

CERTIFICATE

HACCP PLANS
(KERRI B. HARRIS) Department of Animal Science

THE NORMAN E. BORLAUG INSTITUTE
Meat procesing / food safety practices and technologies

UNITED STATE OF AGRICULTURE
cochran (United States Senator)

ShërbimetQebapa

5.00 €

Pleaskavica

5.00 €

Qofte

2.50 €

Virshlle

6.00 €

Mish i bluar

6.50 €

Mish tul

7.50 €

Bri tul

6.50 €

Muskuj biki

7.00 €

Bri viqi

6.00 €

Kotlet

7.50 €

Medalion

9.00 €

Ramstek

10.00 €

Mish viqi

12.00 €

Suxhuk

5.00 €

Suxhuk djegës

7.00 €

Mish i terur

17.00 €

Eshtëra të terur

2.00 €

Për oferta të tjera

Na vizitoni në lokalet tona

Galleria

Na kontaktoni

Pasjak-Gjilan, 60000, Kosovë

Tel : +377 45 367 444

Tel : +377 45 273 700

Your message has been sent. Thank you!

Sorry your message can not be sent.